Octagon Reimagined will see the largest transformation of the building in its 50 year history

ACCESS

The building will be more accessible than ever before:

  • Improved wheelchair access front and backstage
  • A changing place toilet and an increased provision for accessible toilets on every level

WELCOMING

Audience experience and comfort will be improved by:

  • New seating in the auditorium
  • Improved temperature control in the auditorium and studio
  • More toilets
  • A new two-floor café/bar
  • A new entrance and foyer to create an open and welcoming area
  • Hospitality space with catering that can be hired out to groups

COMMUNITY

There will be more space available for work with young people and community:

  • A purpose built studio
  • A new classroom sized learning space

EXCELLENCE

The quality of the work on our stages will be ensured by:

  • New backstage area for scenery “get ins” and “get outs”
  • A larger and fully accessible rehearsal room
  • Larger and improved wardrobe and fitting rooms
  • Larger, improved and fully accessible dressing rooms
  • A new digital studio to increase the Octagon’s digital capability
  • A new office area and green room for staff and creatives

 

find out how you can help support the project